BİTLİS / MERKEZ - ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU

Akif DAMAR - Kurum Müdürü

Akif DAMAR

1972 yılında Bitlis´in Mutki ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Bitlis´te, Yüksek Öğrenimini ise 100.Yıl Üniversitesi Eğitim Yüksek Okulu ve ardından Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İköğretim Öğretmenleri lisans tamamlama (2+2) programından mezun olarak tamamlamıştır.  1991 yılında İlk görev yeri olan Batman ili Beşiri ilçesinde İlkokul öğretmeni olarak göreve başladı. 1994 yılında Bitlis Merkez 8 Ağustos İlköğretim okulunda çalışmaya başladı. 1997 yılında müdür yardımcısı, 2001 yılından itibaren de Okul  müdürlüğü görevini yürüttü. Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim okulu ve son olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu Müdürlüğü görevini tamamladıktan sonra 2023 yılı Ağustos ayından itibaren de Bitlis Merkez Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu görevini yürütmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.