BİTLİS / MERKEZ - ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU

ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU

Beşminare Mah. 1307. Sokak No 5 İç Kapı No 416 Merkez Bitlis
Vizyon
Kaliteli bir hizmet anlayışı içinde, güleryüzlü,kendini yenileyen, tecrübeli personellerle öğretmenlerimize güvenli, sağlıklı, mutlu bir ortam oluşturmaktır.
Misyon
Teknolojik gelişmeleri takip eden bir yönetim anlayışıyla, bütün hizmet departmanlarındaki kalifiyeli personelimizle; eğitim ve öğretimin temel taşı olan öğretmenlerimize, dinlenecekleri, zamanlarını iyi geçirecekleri , onların yarının geleceği olan çocuklarımıza faydalı olacak , bilgilerini tazeleyeceği bir bilgi ortamı oluşturmak,kurumsal yapısıyla sosyal çevrede sorumluluk alan,bütün okul ve kurumlarla diyalog içinde olan,sosyal aktivitelerde aktif rol üstlenerek geleceğe yönelik sürekli yenilik içinde olarak başarıyı sağlamaktır.
ISO 9001 kalite belgesine sahiptir
Otel Odası :13
Öğretim Şekli :7/24 Hizmet verilmektedir.
------------
Şehiriçi Halk Otobüsleri
Beşminare Mahallesi
İl merkezine 5 km. Hükümet Konağına 3 km. Hastaneye 500 metre uzaklıktadır.
60 oda 102 kişi kapesitelidir.
Diğer Hususlar
60 oda, 4 süit oda, 24 saat sıcak su, TV,Ücrtesiz İnternet, Fitness Salonu, Pilates Salonu, Masa Tenisi, Açık Büfe Kahvaltı,Kafeterya,Restorant,Konferans Salonu,Oyun Salonu